"Şimdi göreceğiniz listedekilerin hepsi sizindir, bu listede bulunmayanlar sizin değildir. Listeden çıkarılmış olanların yakın gelecekte yine size edöneceklerini bilmeli ve onları şimdilik unutmalısınız." P.DUKAN
- SIĞIR BİFTEK
- SIĞIR FİLETO
- SIĞIR BONFİLE
- SIĞIR ROZBİF
- SIĞIR ETİNİN KAPAMALIK PARÇALARI
- DANA ROSTO
- DANA BİFTEK
- DANA PİRİZOLA (yağları alınmış)
- MAKSİMUM %10 YAĞLI DANA KIYMA
- DANA KARACİĞER
- DANA BÖBREK
- DANA DİL
- KUZU DİL
- SARDALYE
- USKUMRU
- TON BALIĞI
- SOMON
- MEZGİT
- DİLBALIĞI
- MORİNA
- ÇİPURA
- BARBUNYA BALIĞI
- KEDİBALIĞI
- ALABALIK
- PİSİ BALIĞI
- KARAGÖZ
- FENER BALIĞI
- TÜTSÜLENMİŞ FÜME BALIKLAR
- KONSERVE BALIKLAR
- SURİMİ
- KARİDES
- MİDYE
- YENGEÇ
- ISTAKOZ
- İSTİRİDYE
- DENİZ TARAĞI
- KEREVİT
- TAVUK ETİ ( Kanat kısmı ve derisi hariç)
- TAVUK CİĞERİ
- HİNDİ ETİ (derisi alınmış)
- AV HAYVANLARI
- TAVŞAN
- TÜTSÜLENMİŞ TAVUK-HİNDİ ETİ
- KURUTULMUŞ ET
- %2-%4 YAĞLI DANA JAMBON
- %2-%4 YAĞLI TAVUK JAMBON
- %2-%4 YAĞLI HİNDİ JAMBON
- FÜME DANA ETİ
- FÜME HİNDİ ETİ
- FÜME TAVUK ETİ
- TAVUK YUMURTASI ( kolestrol sorununuz varsa sarısını günde 1 tane, beyazını sınırsız tüketebilirsiniz.)
- BILDIRCIN YUMURTASI
- YAĞSIZ SÜT (günde 1 bardak)
- YAĞSIZ YOĞURT
- YAĞSIZ PEYNİR
- YAĞSIZ LOR PEYNİRİ (süt ürünleri maksimum %2 yağlı olabilir)
- TOFU
- DENİZ YOSUNU
- DOMATES
- SALATALIK
- BİBER
- TURP
- ISPANAK
- KUŞKONMAZ
- PIRASA
- TAZE FASÜLYE
- LAHANA ÇEŞİTLERİ
- MANTAR
- KEREVİZ
- REZENE
- MARUL ÇEŞİTLERİ
- YEŞİLLİKLER (maydanoz, tere, dereotu, roka vs.)
- HİNDİBA, (radika)
- PAZI
- PATLICAN
- KABAK
- HAVUÇ
- PANCAR
- BROKOLİ
- SOĞAN
- SARMISAK
- ENGİNAR
- PALMİYE KALBİ
- SAKIZ KABAĞI,BAL KABAĞI,HELVACI KABAĞI
- RAVENT
- SOYA FİLİZİ
- ŞALGAM
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Hadi sizde anlatın :)